07 / 07 / 2024

Yapı Kredi'den güzel! Sadece 12 gün içinde hemen başvurun!

Yapı Kredi'den güzel! Sadece 12 gün içinde hemen başvurun!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, herkese müjdeyi verdi! 200 TL’ye Varan Worldpuan hediye! 31 Ekim'e kadar hemen siz de yararlanabilirsiniz! Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...



Kampanyaya katılmak için World Mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. World Mobil’e giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

Aile destek, promosyon derken kampanya furyası! Bir güzellik de Yapı Kredi bankasından geldi KAMPANYA AYRINTILARI!

  • Kampanya 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
  • 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında yaptıracağınız Bireysel Emeklilik Sözleşmenizin (BES), ödeme aracını Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirlemeniz ve sözleşmenize ait minimum 250 TL tutarındaki ilk tahsilatın ilgili karttan 30 Kasım’a kadar yapılmış olması gerekmektedir.
  • Yapı Kredi kredi kartınız yok ise World Mobil, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve Şubelerimizden hemen başvurabilirsiniz.
  • Kampanya, Yapı Kredi aracılığıyla satılan “Allianz Yaşam ve Emeklilik” Bireysel ve Gruba Bağlı Bireysel planlar için geçerlidir.
  • Yalnızca ödeme aracı Yapı Kredi kredi kartı olarak belirlenmiş sözleşmeler kampanyaya dâhil edilecektir.
  • Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir.
  • Kredi kartından yapılan ilk tahsilat sonrasında Worldpuan kazanılacaktır. Tahsilat yapılamayan sözleşmeler için ödüle hak kazanılamayacaktır.
  • Bir müşteri kampanyaya katılarak yaptırdığı Bireysel Emeklilik Sözleşmesi için 75 TL, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmeleri için ise her bir katılımcı için 200 TL Worldpuan kazanabilecektir.
  • Kampanya dönemi boyunca aynı katılımcıya birden fazla sözleşme yapılmış olması durumunda yalnızca bir defa puan kazanımı gerçekleşecektir.
  • Kampanyaya SMS veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.
  • Kampanyaya World Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
  • Yapı Kredi bireysel kredi kartı müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için “KAZANBES” yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermeleri gerekmektedir.
  • Müşterilerin SMS katılımı yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının olması gerekmektedir.
Konut kredilerinde deprem! Ziraat, Garanti, ING, İş Bankası... Bütün bankalar açıkladı!
Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı!
Dolar 25 lira oluyor! Analistler tarih verdi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön