18 / 05 / 2024

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın.



Bireysel emekliliğin uygunluğu

Kararınız, emekli maaşınız için ne kadar tasarruf edebileceğinize ve diğer emekli maaşlarından ne kadar alacağınıza bağlıdır.

Aşağıdaki durumlarda bireysel emeklilik sizin için uygun olabilir:

serbest meslek sahibisiniz ve işyeri emekli maaşına erişiminiz yok çalışmıyorsunuz ama emekli maaşı ödemeye gücünüz yetiyor emeklilik için daha fazla tasarruf etmek istiyorsunuz işvereniniz bunu bir işyeri emeklilik planı olarak sunuyor Paydaş emekli maaşları Makul bir kazancınız varsa ve ödemeleri durdurmanız ve başlatmanız veya miktarı değiştirmeniz gerekeceğini düşünüyorsanız, paydaş emekli maaşı almayı düşünebilirsiniz. Paydaş emekliliği, esnek bir bireysel emekliliktir.

Yapı Kredi den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

Bireysel emeklilik almadan önce dikkate alınması gereken diğer faktörler

Bir bireysel emeklilik planı seçmek, dikkate alınması gereken çeşitli faktörlerle birlikte önemli bir finansal karardır:

katkı sağlamanın kuralları nelerdir para nasıl yatırılacak Emekli maaşı sağlayıcısı, emekli maaşınızı ayarlamak ve idare için sizden ne kadar ücret alıyor?

Kampanyanın detayları için: www.yapikredi.com.tr


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön