19 / 05 / 2024

Yapılan zam memuru ve emekliyi memnun etmedi! Bir açıklama beklentiyi yine artırdı

Yapılan zam memuru ve emekliyi memnun etmedi! Bir açıklama beklentiyi yine artırdı

Memur ve emekli maaşlarına yüzde 25'lik zammın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir açıklama yaparak artışın yüzde 30 olduğunu açıkladı. Bu önemli gelişmenin ardından yeni memur ve emekli maaşları araştırmaları sürerken Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci dikkat çeken bir çıkış yaptı. İş



Milyonlarca çalışan memur ve emekli memuru ilgilendiren Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Memur ve memur emeklisi maaşı zam oranı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zam oranını yüzde 25 olarak açıkladı. Bu gelişmeyle birlikte memur ve memur emeklileri yüzde 16,47 oranında zam alacaktı. Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte zam oranı yüzde 25 olarak güncellendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Memur, memur emeklileri ve diğer tüm emeklilerimizin Maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum" dedi. Böylece memur ve memur emeklileri 8,53, SSK ve Bağ-Kur emeklileri 9,61 puan ek zam alacak.

Söz konusu karar memur ve emekli maaşlarında yeni hesaplamaları beraberinde getirirken şimdi herkes alacağı maaşı merak etmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön