17 / 05 / 2024

Yardımın böylesi! Depremzedelerin hem kira hem de eşya bedelleri karşılanacak!

Yardımın böylesi! Depremzedelerin hem kira hem de eşya bedelleri karşılanacak!

Yaşanan büyük deprem felaketi, aynı zamanda Türk insanının dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Asrın felaketinin ardından hem birey hem de şirketler bölgeye adeta destek yağmuru gibi yağarken, bazı şirketler de depremzedeler için çok önemli destekler açıkladı. İşte bunlardan biri de Ko



“KİRA VE EŞYA BEDELLERİNİ ORTAK KARŞILIYORUZ"

Söz konusu kampanya kapsamında depremzedelerin 1 yıllık kira bedellerinin karşılanacağını bildiren Dinç, “Mülk sahiplerine kira bedellerinin şirketimiz tarafından karşılanacağını ve bunlarla alakalı ortak bir noktada buluşabileceğimizi aktardık. Kira talep etmeyen, yarı fiyatına kiraya veren oldu. Kampanya ile tüm kira ve eşya bedellerini sponsorlarımızla ortak karşılıyoruz. Güzel bir çalışma oldu, umarım devamı gelir” ifadelerini kullandı.

 Yardımın böylesi! Depremzedelerin hem kira hem de eşya bedelleri karşılanacak!

Dinç, dairesini kiraya verme noktasında kafasında soru işareti olan mülk sahiplerinin, ofise gelip detaylı bilgi alabileceğini vurgulayarak, “Konuyla ilgili aracılık etmeye, güven ortamı sağlamaya gönüllüyüz. Şu ana kadar 400 aileyle irtibata geçildi” diye konuştu.

“BÜYÜK BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUZ"

Şirketin İdari İşler Müdürü Berivan Baykal ise kendisinin de Kahramanmaraş'a yardıma giden gönüllü ekibin arasında yer aldığını, bölgede günlük 20 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı yaptıklarını, birçok alanda depremzedelere destek olmaya çalıştıklarını anlattı.

Barınmayla ilgili başlattıkları çalışmaya destek için Konya'ya döndüğünü anlatan Baykal şunları kaydetti:

“Orada yaşayan insanlar, kendilerini güvende hissetmek için haklı olarak deprem bölgelerini terk ediyor. Bu aşamada insanların farklı şehirlerde kendilerini güvende hissetmesi, özellikle anne, baba ve çocuklarını korumak istemesiyle barınma ihtiyacı ortaya çıkıyor. Biz de buna cevap olmak için bir sistem kurduk ve arkadaşlarımızla bunun çalışmasını yürütüyoruz.


Geri Dön