02 / 05 / 2024

Yaşar Bahçeci: Hayal gibi görünen projeyi hayata geçirdik!

Yaşar Bahçeci: Hayal gibi görünen projeyi hayata geçirdik!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kırşehir Kent Parkı 120 bin metre karelik alanı ile Kırşehir'in en büyük ve en gösterişli parkı olma özelliğini taşıyor." dedi




Belediyesi'nin Çılgın Projesi olan İkizarası Kent Parkı'nın çalışmaları hızla devam ederken projede son aşamaya gelindi. 


Çalışmalar kapsamında gölette su tutulmaya başlandı. 

Proje kapsamındaki iki adet yapay adalardan büyük adada bulunan ada restoranın yapımı da tamamlandı. Gözlem kulesi, spor merkezi, satış birimleri, tuvaletler, kiosklar, satış birimleri ve mescit gibi mimari yapıların kaba inşaatları tamamlanırken cephe kaplamaları kompakt laminant yapılarak park alanı ile bütünleşerek estetik bir görünüme sahip oldu. 

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kırşehir Kent Parkı 120 bin metre karelik alanı ile Kırşehir'in en büyük ve en gösterişli parkı olma özelliğini taşıyor. 

Çok şükür gölette su tutulmaya başlandı. Diğer inşaat çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Yakında haklımızın hizmetine sunacağımız Kırşehir Kent Parkı,örneklerine yurt dışında rastlayabileceğimiz imkânlara sahip olacak. 


Ankara İl Gazetesi


Geri Dön