29 / 04 / 2024

Yastık altı altınlar için yeni dönem! Çifte imkan yolda, 5 ayda 2 buçuk kat...

Yastık altı altınlar için yeni dönem! Çifte imkan yolda, 5 ayda 2 buçuk kat...

Yastık altındaki altınların değerlendirilmesini İstanbul Altın Rafinerisi’nin CEO’su anlattı. İşte haberin ayrıntıları...



Konuya ilişkin Haber Global ekranlarına konuşan İstanbul Altın Rafinerisi CEO’su Ayşen Esen geçen sene KADSİS’te 1 yılda toplanan altın miktarının bu sene 5 ayda 2,5 kar arttığının altını çizip, “Bu rakam artık halka ulaşmaya başladığımızı göstermektedir. Bu çalışma 5 devlet bankasıyla başlamış idi. Şu anda 9 bankaya çıkmış durumdadır. Sayının daha da artması beklenmekte. 72 ilde Altın Değerleme Noktaları’mız bulunuyor” sözlerine yer verdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön