28 / 04 / 2024

Yataş'a İSMOB'ta iki büyük ödül!

Yataş'a İSMOB'ta iki büyük ödül!

“ En iyi stant ” dalında birincilik ödülünü Enza Home ile alan Yataş, “En iyi yemek odası” dalında ikincilik ödülüne Santiago koleksiyonu ile sahip oldu.



Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve ITF (İstanbul Fuarcılık A.Ş.) işbirliğiyle düzenlenen 11. İstanbul Mobilya Fuarı 27 Ocak -  1 Şubat tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo İstanbul’da gerçekleştiriliyor. İSMOB 2015 kapsamında geleneksel olarak her yıl düzenlenen İSMOB Tasarım Yarışması’nda ödül kazananlar belli oldu. 

Tasarımı ürüne dönüştüren mobilya üreticilerinin başarılarının sektörce tescilini amaçlayan yarışmada tasarımlar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Başkanı Doç. Dr. İpek Fitöz, Tasarımcı / İç Mimar Cem Demirtürk ve  İzmir  Ekonomi Üniversitesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. A. Can Özcan’dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

Yataş’a İki Ödül

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan markası Yataş, “en iyi stant” dalında Enza Home ile birincilik ödülüne değer görülürken, “en iyi yemek odası” dalında Santiago koleksiyonu ile ikincilik ödülünü aldı. 

Yataş Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztaşkın, aldıkları ödüllere ilişkin “Her yıl genişlettiğimiz ürün gamı ve yeni tasarımlar ile sektöre yaptığımız yatırımları önümüzdeki yıllarda da arttıracağız. Ödüller ile yatak, mobilya ve ev tekstili ürünlerindeki başarımızı tescillemiş durumdayız” değerlendirmesinde bulundu. 

Dünyanın en büyük üçüncü, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan İSMOB, dünyanın dört bir tarafından 500’den fazla ihracat yapan mobilya firmasını ağırladı. Yatak, mobilya ve ev tekstili sektörünün lider markası Yataş, Fuar’a, Enza Home ve Yataş Bedding’e ait iki ayrı stantta sergilediği yeni koleksiyon ürünleri ile ziyaretçilerle buluştu. 



Geri Dön