01 / 05 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Borsa ve altın için şok karar!

Yatırımcılar dikkat! Borsa ve altın için şok karar!

Türkiye genelinde 10 ilde çok büyük can kaybı ve yıkıma yol açan deprem nedeniyle alınan kararlara bir yenisinin daha eklendiği bildiriliyor. Bu haber, borsa ve altın yatırımcısını çok yakından ilgilendiriyor.



Kahramanmaraş merkezli yüzyılın deprem afetinin ekonomiye etkilerinin ne olacağı şu an tam olarak kestirilemezken, felaketin ardından peş peşe alınan kararlara bir yenisi daha eklendi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen büyük deprem felaketi nedeniyle alınan kararlara bir yenisi daha eklendi.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli yüzyılın deprem felaketi sonrası ekonomide ark arda alınan kararlara bir yenisinin daha eklendiği ve son karara göre altın ithalatının geçici olarak durdurulduğu bildirildi.

Yatırımcılar dikkat! Borsa ve altın için şok karar!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; 6 Şubat Pazartesi sabahı 04.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde meydana gelen iki büyük deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı.

CAN KAYBI 31 BİNİ AŞTI!

AFAD'ın son verilerine göre deprem felaketinde 31 bin 643 kişi yaşamını yitirdi. Depremin ardından bölgede ekiplerin yoğun çalışması sürüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön