30 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Gümüş bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?

Yatırımcılar dikkat! Gümüş bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna arasındaki ilişkiler ve Rusya Lideri Putin'in açıklamalarından sonra gümüş piyasasında dalgalanmalar yaşandı. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta ne olacak?



GELECEK HAFTA GÜMÜŞ NE OLUR?

Altın ve dolar fiyatlarındaki gelişmeler ile  önümüzdeki hafta yatırımcıların ilgi odağı olacak. Başta ABD olmak üzere küresel ekonomilerde küresel borsalar durgunluk korkusuyla karışırken, gözler önümüzdeki hafta Rusya-Ukrayna savaşından gelen haberlerle yoğun veri gündemine çevrildi. Bu haberlerle birlikte piyasalarda hareketlilik bekleniyor.

Küresel piyasalar resesyon riskiyle karışırken, piyasalar yeni haftaya hareketli başlamaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin duruşu bu hafta bazı ABD tahvillerinin getirilerinin tersine dönmesine neden olurken, bu durum ABD ekonomisinin resesyona girebileceği endişelerini de beraberinde getirdi.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

https://emlakkulisi.com.tr/gumusun-grami-bu-hafta-kac-lira-oldu-gumus-fiyatlari-ne-olur/699406

Gümüşün gramı bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 gümüşün gramı!

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüşün gramı bugün kaç lira?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön