Altın & Gümüş

Yatırımcılar dikkat! Gümüş fiyatlarında rüzgar bugün tersine esiyor!

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarında bugün rüzgar terse esmeye başladı. Altın ile birlikte gümüş fiyatları bugün yükseldi. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Bu açıklamanın ardından dolar değer kuru yükseldi ve altın ve gümüş fiyatları üzerinde baskı oluşturmaya başladı

Fed Başkanı Jerome Powell, 50 baz puanlık faiz artışının uygun olacağına inandığını belirtti. Bu açıklamanın ardından dolar değer kuru yükseldi ve altın ve gümüş fiyatları üzerinde baskı oluşturmaya başladı.

Değerli metaller değer kaybetmeye başladı. Bunu fırsat bilen yatırımcılar ise alım yapmak için kolları sıvadı. Gümüş fiyatları 12 liranın altındaki seviyeler alım için uygun bir aralık olarak görülüyor. 

Altın ile birlikte son günlerde düşüşe geçen gümüş bugün yükselişe geçti. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? İşte 28 Nisan 22 gümüş gram fiyatı...

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN YÜKSELİR VEYA NEDEN DÜŞER?

Gümüş fiyatları arz ve talep dengesine bağlı olarak değişmektedir. Gümüşe olan talep artışı  yatırımcılar tarafından güvenli liman oalrak görülmesini sağlar ve fiyatlar yükselmeye başlar. Talebin azalması ile gümüş fiyatlarının düşmesine neden oldu. 

Gümüş fiyatlarının düşmesi veya yükselmesine neden olan etmenler arasında döviz kurları, küresel faiz oranları,   nakit akışındaki değişim, ekonomik durgunluk ve küresel enflasyon artışı etkili olmakta.

29 NİSAN 2022 1 GRAM FÜMÜŞ FİYATI

Bugün gümüşün gram alış fiyatı 11,07 TL, satış fiyatı 11,43 TL seviyesinde işlem gördü. Dün gümüşün gramı bugün alış fiyatı 10,94 TL, satış fiyatı 11,34 TL seviyesinde işlem gördü.  

Gümüş fiyatları dibin dibini gördü! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika 22 Nisan 2022 gümüş fiyatları...