01 / 05 / 2024

Yatırımcıların yeni gözdesi altın ve dolara endeksli kripto paralar

Yatırımcıların yeni gözdesi altın ve dolara endeksli kripto paralar

Dolar ve altının hızlı yükselişi sonrası alım satım işlemlerinde makas farkı açıldı. Bu gelişmelerin ardından yatırımcılar altın ve dolara endeksli kripto paralara yöneldi. 



Yeni nesil finans platformu Block Earner'ın Türkiye Operasyon Müdürü Emrah Karadere, altın ve doların sert yükselişinin ardından alım satım işlemlerinde makas farkının açıldığını belirtti. Karadere, yatırımcıların, alış ve satış fiyatları arasında açılan makasın çözümünü blok zincirinde bulduğunu ifade ederek, "Açılan makas aralığı, bazı yatırımcıları altın ve dolara endeksli kripto para birimlerine yönlendirdi" açıklamasında bulundu.

Yatırımcıların yeni gözdesi altın ve dolara endeksli kripto paralar

Dolar ve altının hızlı yükselişi sonrası alım satım işlemlerinde makas farkı açıldı. Bu gelişmelerin ardından yatırımcılar altın ve dolara endeksli kripto paralara yöneldi. İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön