10 / 05 / 2024

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.



NİSAN AYINDA İNDİRİM GELİYOR!

Doğalgaz ücretlerine yaşanan gelişmeler ile beraber toptan satış ücreti sistem kullanım ücreti ve vergilerin de dahil olmasıyla beraber elde edilen doğalgaz ücreti baz alındığı süreçte sanayi tüketicileri için oluşan 2022 senesi ekim ayı doğalgaz ücreti metreküp başına 23,8 TL olarak açıklandı.

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

2023 senesinin nisan ayına gelinmesiyle beraber doğalgaz ücreti yüzde 52 seviyesinde düşüş sağlayarak 11,5 TL 'ye gerileme kaydetti. 2022 senesinin aralık ayı ile beraber İstanbul'a özel yüzde 12 doğalgaz indirimi gelmişti. Yapılan indirimin akabinde bir misali Ankara'da konut tüketicileri için geçerli oldu. Asgari ücret ile 962 metreküp doğalgaz satın alımı yapılabiliyorken 2023 senesi ile beraber 1.402 metreküp satın alınabiliyor.

1 Nisan 2023 tarihi ile beraber elektrik ürünlerinde yüzde 15 bedelinde indirim gelmesi bekleniyor.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön