19 / 05 / 2024

Yeni Bakan'dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran'da hesapları kontrol edin!

Yeni Bakan'dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran'da hesapları kontrol edin!

Yeni Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek bir haberle gündeme geldi. Bakan Göktaş, maddi sıkıntılarla boğuşan aileler için çocuk başına 3038 TL'lik devlet desteğinin sağlanacağını müjdeledi.



 Yeni Bakan dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran da hesapları kontrol edin!

Destek ödemeleri haziran ayında yapılacak 

Haziran ayıyla birlikte hayata geçirilen bu finansal destek, Bakanlık tarafından ailelere düzenli olarak sunulacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın son duyurularına göre, maddi zorluklarla boğuşan ailelere her ay 3.038 TL'lik bir yardım sağlanacak.

Asgari ücretin yükseltilmesine ve enflasyonun hızla tırmanmasına rağmen, Bakanlık, ekonomik sıkıntıları olan ailelere yönelik desteklerini kesintisiz sürdürme taahhüdünde bulunuyor. Bu mali destekler, düzenli bir şekilde ve özellikle çocukları olan ailelerin yararına olacak biçimde sağlanacak. 15 Haziran 2023 tarihinden itibaren bu maddi destek ödemelerinin yapılması planlanıyor.

Anne adayları müjde! Aile Bakanlığı çocuk başına para dağıtıyor! TCKN sırasına göre PTT hesabına hemen yatıyor!

1,2,3,4,5 çocuğu olan anne babalar müjde! Aile Bakanlığı çocuk parası veriyor! Başvurusu onaylanan hemen alıyor

e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar bu yardımdan faydalanacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön