14 / 05 / 2024

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...



Direkt ve çevik sürüş özellikleri sunan ve opsiyonel olarak sunulan Servotronic özellikli değişken spor direksiyon, direksiyon kontrolü için daha az fiziksel efor gerektiriyor. Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé, sürüş
senaryosuna ve hıza göre farklılık gösteren direksiyon oranları ile direksiyon kontrolündeki değişikliklere tepki veriyor.

Türkiye'de M-Sport tasarım seçeneğiyle satın alınabilen Yeni BMW 420i Gran Coupe, atletik görünümlü dış tasarımının yanında, standart olarak sunulan Elektrikli Cam Tavan, Isıtmalı Ön Koltuklar, Sürüş Asistanı ve Park Asistanı gibi özellikleri, üst düzey konfor ve fonksiyonellikle bir arada sunuyor.

Sportif coupe tasarımını dört kapılı otomobil kullanışlılığıyla birleştiren Yeni BMW 420i Gran Coupe, Aralık ayı itibarıyla Borusan Otomotiv yetkili satıcılarındaki yerini almıştı.


Geri Dön