05 / 05 / 2024

Yeni Huawei Watch GT 3 Pro özel fiyatıyla A101’e geliyor!

Yeni Huawei Watch GT 3 Pro özel fiyatıyla A101’e geliyor!

Huawei Türkiye piyasaya sürdüğü son akıllı saatlerden biri: Huawei Watch GT 3 Pro. Şık tasarımı ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken akıllı saat A101’de özel indirimli fiyattan satışta.



Yeni Huawei Watch GT 3 Pro özel fiyatıyla A101’e geliyor!

  • Watch GT Pro’da 100’den fazla egzersiz modu ve dalış, golf modu ile spor izleme yetenekleri mevcut. Koşularınız için gerçek coğrafi konum verileri ve Çift Bantlı Beş Sistemli GNSS konumlandırma kolaylık sağlıyor.
  • Huawei Watch GT Pro kullanmakla bileğinize antrenman, oyun, eğlence ve diğer senaryolar için kullanabileceğiniz çok kapsamlı uygulama takmış oluyorsunuz.
  • Huawei Watch GT 3 Pro, Bluetooth aramalarınızı, akıllı sesli asistanı ve çok daha fazla özelliği destekleyerek günlük hayatınız için ekstra kolaylık sağlıyor.
  • Gününüzü yönetmenize yardımcı olmakla birlikte çeşitli uygulamalardan, arkadaşlarınızdan pek çok güncel bilgi almanızı ve aynı zamanda verimli zaman geçirmenizi sağlayan eğlenceli ve sosyal uygulamalara kadar çok fazla uygulamaya erişmenizi sağlamaktadır. Tüm özellikleriyle Huawei Watch GT Pro 3, önceki modele göre %30 daha hızlı kablosuz şarj özelliğine sahip.
  • Huawei Watch GT 3 Pro Serisi bağımsız olarak çalışabilir durumda ama bazı çoğu durumda bir akıllı telefon ile eşleştirilmesi kullanım açısından daha doğru olacaktır.
  • Huawei Watch GT Pro 3 her akıllı telefonla kolayca senkronize olabilir. 

Hepsiburada küçük ev aletlerinde saatlik büyük indirim başladı! Hepsiburada 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Hepsiburada’dan ekonomik beyaz eşya kampanyası! Hepsiburada 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Electrolux’den dünyada bir ilk: 13 kişilik yıkama kapasitesi! Electrolux 2 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön