09 / 05 / 2024

Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

İnternet kullanımının global anlamda yaygınlaşması tüketiciye kolaylık sağlarken üreticilerin e- ticaret alanında ürün çeşitliliği sunması, son kullanıcının tercihlerini zorlaştırıyor. Tüketiciler ise artık ürün sahiplenme yerine kiralama yöntemini kullanıyor.



“İNSANLAR İHTİYAÇLARINI KİRALAYARAK KARŞILAMAYA BAŞLADI”

ORTAK Genel Müdür Yardımcısı Enes Güren, “Tüketiciler arasında en çok tutulan kiralık konut, araba gibi kategorilere pandemiden sonra yenileri eklendi.  Birçok insan artık büyük, küçük ihtiyaçlarını da sanal dünyada kiralayarak karşılamaya başladı. Bu hizmet son kullanıcıya satın alacakları ürünü deneme ve inceleme fırsatı verirken, kendileri için en doğru ürünü bulmalarına da yardımcı oluyor.

Biz de yeni kiralama yapmak isteyenlerin ekonomik manada kazançlı olmasını hem de sahip olduğu ürünleri kiralamaya sunmak isteyenlerin ek gelir kazanmasını hedefleyerek kullanıcılarımızın alışveriş deneyimini değiştiriyoruz. Bunun yanı sıra ülkemizdeki P2P (eşten eşe) ve B2C (kurumdan kişiye) kiralama pazarının da önünü açıyoruz” dedi. 

KULLANICILAR HEM FUZULİ GİDERDEN KAÇINIYOR HEM DE EK GELİR ELDE EDİYOR

Enes Güren, platformlarının avantajlarını şu sözlerle paylaştı: 

“Kullanıcılar, ORTAK sayesinde kısa süreli ihtiyaçları için ürün satın almak yerine kiralayarak ek gelir elde edebiliyorlar. Bir ürünü satın almadan önce platform üzerinden istediği süreyle kiralayarak, satın alma kararlarını deneyimlerine göre verebiliyorlar. Böylece gereksiz masraflardan kaçınırken, gelir elde edebiliyorlar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön