08 / 05 / 2024

Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

İnternet kullanımının global anlamda yaygınlaşması tüketiciye kolaylık sağlarken üreticilerin e- ticaret alanında ürün çeşitliliği sunması, son kullanıcının tercihlerini zorlaştırıyor. Tüketiciler ise artık ürün sahiplenme yerine kiralama yöntemini kullanıyor.



“ÜRÜN KİRALAYANLARIN YÜZDE 75’İ KİRALAMA SÜRESİNİ UZATMAK İSTİYOR”

Güren, spor, ev/yaşam, araç ve elektronik cihaz gibi bir çok kategoride alışveriş yapma olanağının olduğunu ileri sürerek “Üyelerimizin, araç ve giysi kategorilerindeki ürünlerin yanı sıra en çok bebek,akıllı cihaz,kamp ve ev ürünlerinin ilgi gördüğünü ifade etti.

 Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

 Tüketiciler uygulamamız sayesinde bu zamana kadar yapılan alışveriş alışkanlıklarını değiştirirken, biz de globalde halihazırda büyük bir hacme ulaşan kiralama pazarının yerelde büyümesini sağlıyoruz.

2 ay kadar kısa bir sürede internet sitemize 750 üye kazandık ve 500’ü aşkın rezervasyon talebi aldık. Uygulamamızı 3 bin 500 kişi yükledi ve kiralama işlemini gerçekleştirenlerin %75’i kiralama süresini uzatmak istedi. Bu da tüketicilerin sistemimizi benimsediğini gösteriyor. Biz de başarımızın rüzgarını arkamıza alarak gelecek dönemde kullanıcılarımız için  ürün yelpazemizi genişletmeyi, kategorilerimizi çeşitlendirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kritik veriyi TÜİK açıkladı! Rakamlar şok etti!

Merkez Bankalarına şok! Bir sonraki hamlesini açıkladı

Araç piyasasında neler oluyor? Yılbaşı öncesi talepler patladı! Hemen fiyatlardaki son duruma bir bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön