11 / 10 / 2024

Yeni tasarım mutfaklarda sadelik ön planda!

Yeni tasarım mutfaklarda sadelik ön planda!

Hanımların resimlerine bakıp "Çok güzel, sade, temiz. Sanırım sağ tarafta masa var. Hayalimdeki gibi ama sadece resimlerden bakıp iç geçirebilirim, keşke benim de olsa böyle bir mutfağım.."




Hanımların resimlerine bakıp "Çok güzel, sade, temiz. Sanırım sağ tarafta masa var. Hayalimdeki gibi ama sadece resimlerden bakıp iç geçirebilirim, keşke benim de olsa böyle bir mutfağım.." dediği mutfakları artık müteahhitler ve mimarlar dikkate alarak çalışıyorlar. Mutfaklara projelerde öncelikli yer ayrılıyor. Evin en fazla yaşanılan, oturup kalkılan, yemek yapılıp yenilen, sohbet edilen, okul dönüşü çocukların annelerinin yanında ders çalışabildiği geniş mutfaklar tasarlanıyor.

Bütün beyaz eşyaları ankastre olmak üzere, masasından sandalyesine, mikrodalga fırınına kadar birbirinden cazip mutfak modelleri geliştiren firmalar da kolay ulaşılabilir olmak için ciddi fiyat rekabeti yapıyorlar.
 
İstikbal'in yeni mutfak tasarımları, modern veya klasik her zevke hitap ediyor.
 
Sıcak ve oturulabilir bir mutfakta zeminin elbette laminat parke olması tercih sebebi.. Fakat zeminden ısıtmalı evlerde mutfak zeminlerinde granitin birbirinden cazip ürünleri kullanılıyor.
Akit


Geri Dön