18 / 07 / 2024

Yok böyle indirim! Yarı fiyatına depo doluyor

Yok böyle indirim! Yarı fiyatına depo doluyor

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen peş peşe zamlar araç sahiplerinin cebini yakıyor. Akbank tarafından yapılan kampanyada Axess üyesi olup Petrol Ofisi istasyonlarından yaptığınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, 50 TL chip-para kazanılacak.




Akaryakıt fiyatlarında sıcak gelişme yaşandı. Gelen zamların ardından güzel haber verildi! Akbank müşterileri Petrol Ofis istasyonlarından yapacakları akaryakıt harcamalarından büyük indirim kazanıyor. Tek yapılması gereken kampanyaya dahil olup alışveriş yapmak. İşte kampanyaya ait tüm ayrıntılar...

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?
Yapılan kampanya 16 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli oluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön