18 / 07 / 2024

Yok böyle indirim! Yarı fiyatına depo doluyor

Yok böyle indirim! Yarı fiyatına depo doluyor

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen peş peşe zamlar araç sahiplerinin cebini yakıyor. Akbank tarafından yapılan kampanyada Axess üyesi olup Petrol Ofisi istasyonlarından yaptığınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, 50 TL chip-para kazanılacak.




KAMPANYANIN AYRINTILARI
Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri faydalanabilecek. Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değil.

Tüzel müşteriler Juzdan uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılabiliyor ve en fazla 40 TL chip-para kazanabiliyor.
Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekiyor. Şahıs şirketi sahipleri; bireysel ve ticari kartlarıyla Juzdan üzerinden kampanyaya katılabilecek.

Kampanya müşteri bazında. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalardan kampanyaya Juzdan ile kayıt olması halinde bir defa ve en fazla 50 TL, SMS ile kayıt olması halinde ise en fazla 40 TL chip-para kazanabilecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön