02 / 05 / 2024

Yüksek elektrik faturalarına çözüm bulundu! Elektrik faturası nasıl düşürülür? İşte fatura azaltmanın yolu...

Yüksek elektrik faturalarına çözüm bulundu! Elektrik faturası nasıl düşürülür? İşte fatura azaltmanın yolu...

Son zamanlarda yüksek elektrik faturaları sık sık gündeme geliyor. Vatandaşlar son zamanlarda elektrik faturalarını düşürmenin yollarını araştırmaya başladı. Peki elektrik faturaları nasıl düşürülür? İşte ayrıntılar...



NEDEN YÜKSEK FATURA GELİYOR?

APLUS Enerji’nin ortaklarından Volkan Yiğit, meskenlerdeki yüksek faturalarının sebebini açıkladı. 

“Tek zamanlı tarifenin ilk kademesindeki ucuz elektrik imkânı, çok zamanlı tarifedeki gece fiyatlarına yakın fakat diğer zamanlarda ise çok daha altında" açıklamasında bulunan Volkan Yiğit, kademeli elektrik uygulamasının başladığı 1 Ocak 2022'den itibaren, artık meskenlerde çok zamanlı tarifenin avantajlı olmadığına tam tersine yüksek faturalara neden olduğuna dikkat çekti. 

Yüksek elektrik faturalarına çözüm bulundu! Elektrik faturası nasıl düşürülür? İşte fatura azaltmanın yolu...

TARİFE NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

TGRT Haber'den Berna Akkaya'nın haberine göre; tarifeyi değiştirmek için elektrik satış şirketinin hizmet merkezine giddilmesi ve kimlikle yazılı başvuru yapılması gerekiyor. Bazı elektrik tedarikçileri müşterilerine online hesap açarak, internetten tarife değiştirebilme imkanı sunuyor. 

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Otobüs bileti fiyatlarına 10 günde yüzde 41 zam geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 23 Nisan fiyat listesi...

Bakan Kirişci'den son dakika açıklaması! Çiftçi destek ödemeleri artırıldı! Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön