27 / 04 / 2024

Yüksek kiralara isyan eden Ebru Polat, villadan rezidansa taşınıyor!

Yüksek kiralara isyan eden Ebru Polat, villadan rezidansa taşınıyor!

Kira artışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla dikkat çeken şarkıcı Ebru Polat, villadan rezidansa taşınma kararı aldı. 



Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Ebru Polat, şarkıcılığın dışında ticaretle de uğraşıyor. Önceki gün katılmış olduğu bir ödül töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ebru Polat yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Ebru Polat açıklamasında ekonomik özgürlüğünün iyi olduğunu ama hayat pahalığın hissedilir düzeyde olduğunu dile getirerek oturduğu evle ilgili gündem olacak bazı açıklamalar yaptı. 

Best of Europe Awards ödül gecesine katılan Ebru Polat buraya yaptığı açıklamada yüksek kiralardan dert yandı.


"ÖĞRENİNCE ŞOK OLACAKSINIZ"

Törende yaptığı açıklamalarda harika bir şarkı yaptığını da ve 6 aydır hazırlandığını söyleyen Ebru Polat, 29 Mart'ta müzikseverlerle buluşacağını söyledi. Polat ayrıca şarkıyı hiç kimseye şarkı vermeyen bir isimden aldığını da sözlerine ekledi.


"KADINLARIN SAYESİNDE AYAKTAYIM"

Yaklaşık 15 senedir gündemde kalmasını samimiyetine borçlu olduğunu dile getiren başarılı şarkıcı Ebru Polat, "Benim kadın kitlem çok fazla, kadınların desteği oldukça önemli, onların sayesinde ayaktayım, işimi de çok seviyorum" dedi.

Yüksek kiralara isyan eden Ebru Polat, villadan rezidansa taşınıyor!


"GÜVENLERİ SARSILDI İNSANLARIN"

Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraştığı bilinen Ebru Polat, "Ticari hayatım da gayet güzel gidiyor, güzellik salonumuz o kadar harika gidiyordu ki eğer bu son malum olaylar olmasaydı çok daha farklı olacaktı, insanların güvenleri sarsıldı" dedi.

"BENCE HERKES TASARRUF YAPMALI"


Yaptığı açıklamada maddi anlamda durumunun iyi olduğunu fakat hayat pahalılığının hissedilir düzeyde olduğunu dile getiren Ebru Polat, yüksek kiralardan da dert yanarak, villadan rezidansa taşınacağını söyledi. Polat "Bence herkes tasarruf yapmalı" dedi.

YÜKSEK KİRALARA TEPKİ VERMİŞTİ

Şarkıcı Ebru Polat geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye dönerek tefe tüfeye göre yapılacağının söylendiğini belirterek, kira artışlarına büyük tepki vermişti.

Ebru Polat paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Temmuz ayı itibariyle kira sözleşmeleri eski usul tüfe ye göre yapılacakmış diyorlar, doğruluğu var mı? 2024 tüfe yüzde 65 kira artışı diyor yalnız... çok fazla bu."

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İçerenköylülere imar müjdesi! Hiç kimsenin imarla ilgili bir metrekare bile kaybı olmayacak!


Geri Dön