10 / 05 / 2024

Yumurta fiyatlarında indirim geldi! 30'luk yumurta kolisi bakın kaç lira oldu?

Yumurta fiyatlarında indirim geldi! 30'luk yumurta kolisi bakın kaç lira oldu?

BİM, A101, ŞOK, Migros, Carrefour gibi zincir marketlerde kolisi 50 liraya dayanan yumurta fiyatlarına indirim geldi. Marketler KDV indirimiyle beraber maliyetlerdeki kısmi düşüşü etiket raflarına yansıttı. İşte 30 adet Büyük Boy yumurtanın güncel etiket fiyatı..



GEÇEN SENE 14 LİRAYDI ŞİMDİ 39 LİRA

Artan girdi maliyetleri nedeni ile yumurta fiyatlarının yükseldiğini ama yükselen fiyatlara rağmen kâr edemediklerini anlatan üreticiler, bu konuda çözüm üretilmediği takdirde kümes hayvancılığı ve yumurta üretimi konusunda önümüzdeki süreçte ciddi sıkıntılar yaşanacağını iddia ediyor.

Geçen yıl Temmuz ayında 13-14 liraya mal edilen yumurta şu anda 38- 39 liraya mal ediliyor. Bu rakama personel, paketleme ve diğer girdiler henüz eklenmemiş olarak hesaplanıyor.

Avrupa'da toplatılan Kinder sürpriz yumurtayla ilgili Türkiye'den de karar çıktı! Hemen başlanacak

Yumurta üretiminin düşmesi fiyatlara nasıl yansıyacak? İşte A101, Migros, Carrefoursa 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön