04 / 05 / 2024

Hükümetten ev satan pazarlamacıya 600 bin lira destek! Organizasyon yapana ise 1 milyon 200 bin

Hükümetten ev satan pazarlamacıya 600 bin lira destek! Organizasyon yapana ise 1 milyon 200 bin

Ticaret Bakanlığı gayrimenkul hizmetlerine vereceği desteklerle ilgili açıklama yaptı. Yurt dışına konut pazarlayan emlakçılara yıllık 600 bin lira destek verilecek.



ÜRÜN YERLEŞTİRME DESTEĞİ

Yurt dışında gösterimi yapılan sinema filmi, belgesel, dizi, animasyon filmi ve program formatı ile dijital oyunlardaki ürün yerleştirme giderleri en fazla 5 yıl boyunca yararlanıcılar ve iş birliği kuruluşları için yüzde 50 oranında ve yıllık en fazla 600 bin TL tutarında desteklenecek. 

İş birliği kuruluşlarının bakanlık tarafından uygun görülen bir takvim yılı içinde gerçekleştirecekleri en fazla 5'er adet, sektörel alım heyeti programlarına ilişkin giderleri yüzde 50 oranında ve program başına en fazla 600 bin TL tutarında desteklenecek.

İş birliği kuruluşlarının bakanlık tarafından uygun görülen sanal fuara ilişkin organizasyon giderleri için yüzde 50 oranında ve faaliyet başına en fazla 600 bin TL tutarında destek verilecek. 

İş birliği kuruluşlarının gayrimenkul hizmet sektörüne yönelik olarak düzenledikleri ve bakanlık tarafından uygun görülen bir takvim yılı içinde en fazla bir adet yarışma veya etkinliğe ilişkin giderleri yüzde 50 oranında ve etkinlik başına en fazla 1 milyon 200 bin TL tutarında desteklenecek.


Geri Dön