16 / 05 / 2024

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...



Peki, Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman Astor Enerji’de yönetim kurulu üyesi olarak görev almaya başladı? İşte Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel ile ilgili merak edilen diğer detaylar...,

HANGİ ÜNİVERSİTEDE OKUDU?

Yusuf Geçgel, Okan Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünden 2018 yılında başarı ile mezun oldu.

ASTOR ENERJİ’DE YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTI

Bu tarih itibari ile Astor Enerji A.Ş. firmasında yönetici pozisyonunda görev almaya başladı. Yusuf Geçgel, 2022 yılı eylül ayı itibari ile Astor Enerji’de Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda çalışmalarına başarı ile devam ediyor.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

ASTOR ENERJİ HAKKINDA

Astor Enerji, yaklaşık 40 seneye yakın bilgi birikimi ile birlikte transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektörün yönünü belirleyen, vizyon sahibi ve global çapta Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil eden bir enerji şirketidir. Yıllar içinde elde ettiği deneyim, üretim ve kalite anlayışını Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri ve Kompakt Trafo Merkezleri üretimi ile birleştirerek sektöre katkı sağlamayı hedef haline getiren Astor Enerji, Ar-Ge çalışmaları neticesinde gerekli sertifikasyonları sağlayarak Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri ve Kompakt Trafo Merkezleri üretimini gerçekleştirmeye ve satışını yapmaya başladı.

Ankara'daki üretim merkezinde üretim faaliyetlerine devam eden Astor Enerji, 140 bin m2'lik arsa üzerine kurulu, 105 bin m2'lik kapalı alanda tek çatı altında Avrupa'nın önde gelen transformatör üretim tesislerinden biri haline geldi.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?


Geri Dön