29 / 04 / 2024

Yusuf Şimşek kimdir?

Yusuf Şimşek kimdir?

22 Ekim 2013 günü yapılan açıklamaya göre İdealist GYO Pay Sahipleri ile İlişkiler Yöneticiliği görevinden istifa eden Yusuf Şimşek kimdir? İdealist GYO'da Yusuf Şimşek'in yerine kim getirildi?



Yusuf Şimşek kimdir?

Yusuf Şimşek, İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Pay Sahipleri ile İlişkiler Yöneticisi ve aynı zamanda Mali ve İdari İşler Genel Müdürü idi. Ancak 22 Ekim 2013 günü yapılan açıklamaya göre Yusuf Şimşek'in bu görevinden istifa ettiği ilan edildi.


Yerine İdealist GYO Kurumsal Yönetim Müdürü olarak görev yapan Murat Şan, Kurumsal Yönetim Ve Pay Sahipleri İle İlişkiler Müdürlüğüne getirildi.


İdealist GYO

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 28.11.2007 tarihinde, ülkemize faydalı, prestijli gayrimenkul projelerini en iyi şekilde gerçekleştirmek, kurucularının gayrimenkul sektöründeki bilgi ve tecrübe birikimleriyle gerek müşterilerinin, gerekse yatırımcılarının güven ve memnuniyetini sağlamak hedefleriyle hayata geçti.

 

Sermaye Piyasası Kurumu Mevzuatı ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (Seri VI, No: 11)'ne göre kurulan İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe öncü şirketler arasında yer alma amacındadır. 


Bu düşünceyle inşaat, pazarlama, finansman ve hukuk faaliyetlerini kurumsal bir yapıda profesyonelce yürüterek, her projesinde kalite standartlarını bir basamak daha yükseltecek, likit ve kârlı portföyler oluşturacaktır.


İdealist GYO Yönetim Kurulu

İbrahim Ekşi - Yönetim Kurulu Başkanı

İmdat Ekşi - Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Süleyman Ekşi - Üye

İbrahim Edhem Gökhan - Bağımsız Üye

Uğur Özdemir - Bağımsız Üye



Yusuf Şimşek İdealist GYO 'daki görevinden ayrıldı!



Geri Dön