30 / 04 / 2024

Yüzde 100 elektrikli Yuki Greta'ya haziran zammı! Yuki Greta üç tekerlekli treeporter ne kadar?

Yüzde 100 elektrikli Yuki Greta'ya haziran zammı! Yuki Greta üç tekerlekli treeporter ne kadar?

Yuki elektrikli Greta'nın haziran ayı fiyatı belli oldu. Peki yüzde 100 elektrikli Yuki Greta'nın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...



Geçen aya göre zamlanan ve 4 farklı renk seçeneği ile satışa çıkarılan aracın fiyatları merakla sorgulanıyor. Yuki markasının elektrikli doğa dostu Greta modelinin haziran ayı fiyatı belli oldu. 
Benzin fiyatlarının dalgalı hareketliliği sürücüleri elektrikli araçlara yönlendirdi. Bugün Yuki markasının, 3 tekerlekli, yüzde 100 elektrikli Greta aracının fiyatını ve özelliklerini listeledik.

Elektrik enerjisi ile tek prizle kolaylıkla şarj edebilir özellikli Yuki Greta ile yakıt tasarrufunu en aza indirebilme şansını elde edebilirsiniz. Öte yandan Greta aracında fosil yakıt kullanılmadığı için çevresel kirlenmenin önüne de geçebileceksiniz.

Yüzde 100 elektrikli Yuki Greta ya haziran zammı! Yuki Greta üç tekerlekli treeporter ne kadar?

1600 wolt motor gücü olan doğa dostu elektrikli Greta son zamanlarda vatandaşlar tarafından yoğun talep görüyor. 

72V/20A X6 Akü güçü olan ve 25 kilometre hıza ulaşabilen Greta diğer özellikleriyle de dikkat çekiyor. Peki, kolay kullanımı sayesinde ilk tercih edilen elektrikli araçlardan biri olan Greta'nın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte haziran ayı güncel fiyat tablosu...


Geri Dön