16 / 05 / 2024

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Motorine tekrar zam geliyor. Yeni yapılacak olan zamla birlikte 19 Ocak Çarşamba gününden itibaren motorin fiyatı daha da artacak. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Benzin ve LPG'ye zam yapılacak mı?



Motorin Kaç TL Oldu?

Motorin şu an için 13,80 TL ancak zamlı haliyle birlikte 14,20 TL'ye satılacak. 2021 yılına kıyasla şu anki fiyatı oldukça yüksek gözüküyor. Akaryakıttaki son durum gözler önüne serilecek. EPGİS'in açıklama yaparak Çarşamba gününden itibaren yeni motorin fiyatını belirtmesi bekleniyor. Araç sahiplerinin bu duruma tepki gösterip göstermeyeceği ise merak konusu oldu. Artık benzin, LPG veya motorin almak iyice lüks haline gelmeye başladı.

Benzin ve mazota zam resmen açıklandı!

Benzin, motorin ve otogaz LPG'ye zam! 

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

17 Ocak 2022 altın fiyatları!

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön