29 / 07 / 2024

motorine zam gelecek mi

motorine zam gelecek mi

Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş yeni zam geliyor. Yarın da benzine yüklü bir zam yapılması planlanıyor. 

Motorine 52 kuruş zam geldi!

Motorinin litre fiyatına dün geceden itibaren geçerli olmak üzere 52 kuruş zam yapıldı.

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Motorine tekrar zam geliyor. Yeni yapılacak olan zamla birlikte 19 Ocak Çarşamba gününden itibaren motorin fiyatı daha da artacak. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Benzin ve LPG'ye zam yapılacak mı?

Motorine 22 kuruş zam!

Motorinin litre fiyatına bu günden itibaren geçerli olmak üzere 22 kuruş zam geldi. Eşel mobil sistem gereği, yapılacak zam pompaya yansımayacak.

3 soruda kira artış oranı Temmuz 2024! Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? 

Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen Haziran 2024 enflasyon rakamlarını geçtiğimiz günlerde resmen açıkladı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte 3 soruda kira artış oranı Temmuz 2024...

Asgari ücrete ne zaman zam gelecek 2024? Milyonlarca çalışana 12 bin TL şoku: Asgari ücrete ara zam var mı?

Milyonlarca memur ve emeklinin maaşı belli olduktan sonra, gözler asgari ücrete çevrildi. Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek 2024? Asgari ücret zam geldi mi? İşte 'Asgari ücrete ara zam var mı?' sorusunun yanıtı...

Temmuz 2024 memur maaşı hesaplama! Memur maaşlarına ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca memur ve memur emeklisi Haziran 2024 enflasyon rakamlarını bekliyor. Peki 6 aylık enflasyonun yüzde 25 çıkması ve maaş zamlarının yüzde 19,56 seviyesinde gerçekleşmesi durumunda memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? 

Benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren 13 kuruş zam gelecek!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile değişkenlik gösteriyor.

O tarihte akaryakıt fiyatlarına litrede yüzde 17 zam gelecek! Benzin ve motorin fiyatlarına ÖTV şoku! 

84,38 dolara düşen petroldeki gelişmelerin akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıyıp yansımayacağı merak edilirken. Benzin ve motorine yapılacak ÖTV zammı yeniden gündem oldu. O tarihte akaryakıt fiyatlarına litrede yüzde 17 zam gelecek. İşte detaylar...  

Dul ve yetim aylığına Temmuz'da yüzde kaç zam gelecek? Yüzde 25, yüzde 50, yüzde 75 hisseli dul yetim maaş zammına bakın

3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon rakamlarının ardından, emekli ve memur zam oranları belli olacak. Dul ve yetim aylığı da emekli maaşları dikkate alınarak yatırılıyor. Peki dul ve yetim aylığına Temmuz'da yüzde kaç zam gelecek?

Akaryakıta çifte zam kapıda! Hem benzine hem de motorine 2 liraya yakın zam gelecek! Hemen yeni fiyatlara bakın!

En son geçtiğimiz hafta içinde, 21 Haziran Cuma gününden geçerli olacak şekilde benzin grubunda 1,64 TL, Motorin grubunda ise 1,63 TL yükseliş olacağı açıklanmıştı. Fakat bu zam ertelendi. Söz konusu zam bu hafta yapılacak. İşte ayrıntılar...

Benzin ve motorine ÖTV zammı Temmuz'da! Benzine 2,47 TL, motorine 2,32 TL zam gelecek! 

Benzin ve motorin fiyatlarına temmuz ayı başında otomatik ÖTV zammı yapılacak. O rakamlar tek tek açıklandı. İşte benzin ve motorine gelecek yeni zamlar...

Motorine zam geliyor! Araç sahiplerine kötü haber! 12 Haziran 2024 benzin ve motorin fiyatları!

Döviz kurları ve brent petrol fiyatındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren motorine zam gelmesi bekleniyor. Peki motorine ne kadar zam gelece? Bugün benzin ve motorin fiyatı ne kadar? İşte 12 Haziran 2024 güncel akaryakıt fiyatları.

Motorine zam, LPG'ye indirim! Akaryakıt fiyatları resmen değişti!

Akaryakıt fiyatlarında son durum belli oldu ve yeni fiyatlar açıklandı. Motorine zam, LPG'ye indirim geldi. İşte 4 Haziran 2024 akaryakıt fiyat listesi..

Benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi! Rakamları gören buz kesti! Sürücüler hemen bakın! 

Benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi. Peki son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte Opet, Total, PO 3 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Asgari ücrete zam gelecek mi? Temmuz ara zammında son durum!

TÜİK’in enflasyon verilerini açıklamasının ardından emekli ve memurun Temmuz’da yüzde 15 zam alması kesinleşirken, milyonlarca çalışan asgari ücrete zam gelecek mi? diye soruyor. Merkez Bankası’nın  asgari ücrete zam mektubunun ardından gözler şimdi hükümete çevrildi.

motorine zam gelecek mi Haberi

motorine zam gelecek mi

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru dur durak bilmiyor. Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş zam geleceği belirtiliyor. 

Zam, pompa fiyatlarına yansıyacak ve motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 14,60 Türk Lirası'ndan 15,40 Türk Lirası'na, Ankara’da ve İzmir’de 14,71 Türk Lİrası'ndan 15,51 Türk Lirası'na çıkacak. 

Motorinin litre fiyatına en son 2 Şubat tarihinde 32 kuruş zam yapılmıştı. Sektörden kaynaklar, benzine de yarın zam gelmesini bekliyor. 

MOTORİNE BİR YILDA YÜZDE 134 ZAM

Sözcü'de yer alan habere göre; 7 Şubat 2021 tarihinde 6,59 TL olan İstanbul’da motorinin litre fiyatı, bu gece 15,40 Türk Lirası'na çıkacak. Bir senelik zam oranı yüzde 134’e ulaşacak.

Petrol fiyatlarının bir senede 60 dolardan 93 dolara çıkmasının yanı sıra dolar...