08 / 05 / 2024

motorine zam gelecek mi

motorine zam gelecek mi

Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş yeni zam geliyor. Yarın da benzine yüklü bir zam yapılması planlanıyor. 

Motorine 52 kuruş zam geldi!

Motorinin litre fiyatına dün geceden itibaren geçerli olmak üzere 52 kuruş zam yapıldı.

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Motorine tekrar zam geliyor. Yeni yapılacak olan zamla birlikte 19 Ocak Çarşamba gününden itibaren motorin fiyatı daha da artacak. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Benzin ve LPG'ye zam yapılacak mı?

Motorine 22 kuruş zam!

Motorinin litre fiyatına bu günden itibaren geçerli olmak üzere 22 kuruş zam geldi. Eşel mobil sistem gereği, yapılacak zam pompaya yansımayacak.

Benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi! Rakamları gören buz kesti! Sürücüler hemen bakın! 

Benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi. Peki son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte Opet, Total, PO 3 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Asgari ücrete zam gelecek mi? Temmuz ara zammında son durum!

TÜİK’in enflasyon verilerini açıklamasının ardından emekli ve memurun Temmuz’da yüzde 15 zam alması kesinleşirken, milyonlarca çalışan asgari ücrete zam gelecek mi? diye soruyor. Merkez Bankası’nın  asgari ücrete zam mektubunun ardından gözler şimdi hükümete çevrildi.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Milyonları ilgilendiren son dakika asgari ücret açıklaması geldi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından 'Asgari ücrete zam gelecek mi?' sorusu yeniden gündeme geldi. İşte asgari ücretle ilgili son dakika beklentisi... 

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Benzin ve motorine zam geliyor! Tarih belli oldu! O güne kadar herkes arabasını doldursun!

Petrolün brent varil fiyatı akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Benzin ve motorin fiyatları yakından takip ediliyor. Arabası olanlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki akaryakıta ne zaman zam gelecek? Bugün benzin kaç lira? 19 Mart 2024 akaryakıt fiyatları...

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu! Bu ay kiralara ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca mülk sahibi ve kiracının merakla beklediği Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu. Peki bu ay kiralara ne kadar zam gelecek? İşte son dakika Mart 2024 kira artış oranı...

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

EPDK'dan akaryakıt ayarı: Benzin ve motorine 1 ile 1,5 TL kadar indirim gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından akaryakıt fiyatlarını ilgilendiren bir düzenleme gündeme getirildi. Düzenlemenin yapılması halinde hem benzine hem de motorine indirim gelecek. İşte ayrıntılar...

Motorine o geceden itibaren çok büyük zam geliyor! 

Sürücülerin gündeminden düşmeyen akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geleceği belirtildi. Sektör kaynaklarının konu ile ilgili olarak verdiği bilgiye Pazartesi gecesini Salı gecesine bağlayan gece motorine tam 2 lira 55 kuruş zam gelecek. 

Benzine bu gece yarısı tam bu kadar zam gelecek! Tabelalar peş peşe değişiyor: Yeni aya zamla girilecek!

Motorinin litre fiyatına önceki gece yapılan 1 lira 38 kuruşluk zammın ardından, bu gece de benzinin litre fiyatı artacak. Peki benzine ne kadar zam gelecek? Son dakika akaryakıt fiyatları ne kadar 31 Ocak 2024?

Enflasyon açıklandı: Benzin ve motorine bu gece tam bu kadar zam geliyor! Akaryakıta kaç TL zam gelecek?

Bu gece yarısından itibaren benzin ile motorine ÖTV zammı geliyor. Peki akaryakıt fiyatları ne kadar zamlanacak? İşte merak edilen o rakamlar...

motorine zam gelecek mi Haberi

motorine zam gelecek mi

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru dur durak bilmiyor. Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş zam geleceği belirtiliyor. 

Zam, pompa fiyatlarına yansıyacak ve motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 14,60 Türk Lirası'ndan 15,40 Türk Lirası'na, Ankara’da ve İzmir’de 14,71 Türk Lİrası'ndan 15,51 Türk Lirası'na çıkacak. 

Motorinin litre fiyatına en son 2 Şubat tarihinde 32 kuruş zam yapılmıştı. Sektörden kaynaklar, benzine de yarın zam gelmesini bekliyor. 

MOTORİNE BİR YILDA YÜZDE 134 ZAM

Sözcü'de yer alan habere göre; 7 Şubat 2021 tarihinde 6,59 TL olan İstanbul’da motorinin litre fiyatı, bu gece 15,40 Türk Lirası'na çıkacak. Bir senelik zam oranı yüzde 134’e ulaşacak.

Petrol fiyatlarının bir senede 60 dolardan 93 dolara çıkmasının yanı sıra dolar...