27 / 04 / 2024

Motorine 22 kuruş zam!

Motorine 22 kuruş zam!

Motorinin litre fiyatına bu günden itibaren geçerli olmak üzere 22 kuruş zam geldi. Eşel mobil sistem gereği, yapılacak zam pompaya yansımayacak.



Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) bu günden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 22 kuruş zam yapıldı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; fiyat artışı mevcut uygulama olan eşel mobil sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacak. Bu zamla birlikte devletin vazgeçtiği ÖTV oranı motorinde litre başına 91 kuruşa çıktı.

Motorine 22 kuruş zam!

Motorinin litre fiyatı İstanbul'da 6,68,  Ankara  ve İzmir'de 6,80 TL'den satılıyor. Benzine de dün itibariyle gelen zam 30 kuruş olmuştu. Gelen son zamla birlikte benzinde de vazgeçilen ÖTV oranı litre başına 1,10 TL'ye ulaştı. Benzinin güncel litre fiyatı İstanbul'da 7,28, Ankara ve İzmir'de ise 7,35 TL'den tüketiciye ulaşıyor.

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim!

Akaryakıtta çifte indirim!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön