06 / 07 / 2024

motorine zam var mı

motorine zam var mı

Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş yeni zam geliyor. Yarın da benzine yüklü bir zam yapılması planlanıyor. 

Motorine 52 kuruş zam geldi!

Motorinin litre fiyatına dün geceden itibaren geçerli olmak üzere 52 kuruş zam yapıldı.

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Motorine tekrar zam geliyor. Yeni yapılacak olan zamla birlikte 19 Ocak Çarşamba gününden itibaren motorin fiyatı daha da artacak. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Benzin ve LPG'ye zam yapılacak mı?

Motorine 22 kuruş zam!

Motorinin litre fiyatına bu günden itibaren geçerli olmak üzere 22 kuruş zam geldi. Eşel mobil sistem gereği, yapılacak zam pompaya yansımayacak.

Asgari ücretliye ve emekliye yeni zam var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu!

Asgari ücretlinin ve emeklinin yeni zam beklentisi devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tartışmalara son noktayı koydu. Peki asgari ücretliye ve emekliye yeni zam var mı? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen o sorunun yanıtı...

Asgari ücrete ne zaman zam gelecek 2024? Milyonlarca çalışana 12 bin TL şoku: Asgari ücrete ara zam var mı?

Milyonlarca memur ve emeklinin maaşı belli olduktan sonra, gözler asgari ücrete çevrildi. Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek 2024? Asgari ücret zam geldi mi? İşte 'Asgari ücrete ara zam var mı?' sorusunun yanıtı...

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? Çalışanlar aman dikkat!

Geçtiğimiz iki yılda asgari ücrete iki defa zam yapıldı. Bu sene ara zam olmayacağı sık sık dile getirilirken, çalışanların artış beklentisi devam ediyor. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 

Özel sektörde ara zam var mı? Patronlar kararını verdi, özel sektör çalışanları hemen bakın!

Her geçen gün etkisini giderek artıran enflasyon ara zam beklentilerini de artırırken patronlar da kararlarını verdi. Peki özel sektör çalışanları ara zam alacak mı? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen ara zam ile ilgili detaylar...

Motorine zam geliyor! Araç sahiplerine kötü haber! 12 Haziran 2024 benzin ve motorin fiyatları!

Döviz kurları ve brent petrol fiyatındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren motorine zam gelmesi bekleniyor. Peki motorine ne kadar zam gelece? Bugün benzin ve motorin fiyatı ne kadar? İşte 12 Haziran 2024 güncel akaryakıt fiyatları.

Motorine zam, LPG'ye indirim! Akaryakıt fiyatları resmen değişti!

Akaryakıt fiyatlarında son durum belli oldu ve yeni fiyatlar açıklandı. Motorine zam, LPG'ye indirim geldi. İşte 4 Haziran 2024 akaryakıt fiyat listesi..

Kızılcahamam kulislerinde konuşulanlar ortaya çıktı! Emekliye ek zam var mı, asgari ücret artacak mı? 

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında emekli vatandaşlara ek zam yapılmaması, kök maaşların düzeltilmemesi ve asgari ücrete ara zam yapılmaması konusu ile ilgili olarak karar alındı. İşte kulis bilgileri...

Benzin ve motorinde yeni zam var mı? Sürücüler şimdi bu rakamlara bakın! Akaryakıtta Mayıs şoku!

Benzin ve motorin fiyatları, hem döviz kurunda hem de petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilikten etkileniyor. Peki benzin ve motorinde yeni zam var mı? İşte son dakika güncel 17 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları... 

Asgari ücrete ara zam var mı? İşte son dakika kulis bilgileri!

Memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı pek çok kişi tarafından merak edilirken milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücrete de ara zam yapılıp yapılmayacağı da araştırılıyor. Peki asgari ücrete ara zam var mı?

Benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi! Rakamları gören buz kesti! Sürücüler hemen bakın! 

Benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi. Peki son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte Opet, Total, PO 3 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

Asgari ücret zammında son dakika! Bakan Işıkhan şimdi açıkladı! Asgari ücrete Temmuz 2024'te zam var mı? 

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan son noktayı koydu. Peki asgari ücrete Temmuz 2024'te zam var mı? 

Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda zam gelecek mi? 

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren ve vatandaşların gündeminde yer alan "asgari ücrete temmuz ayında ara zam gelir mi" sorusuna Merkez Bankası'nın hükümete gönderdiği açık mektupta yanıt bulunduğu kaydedildi.

motorine zam var mı Haberi

motorine zam var mı

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru dur durak bilmiyor. Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş zam geleceği belirtiliyor. 

Zam, pompa fiyatlarına yansıyacak ve motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 14,60 Türk Lirası'ndan 15,40 Türk Lirası'na, Ankara’da ve İzmir’de 14,71 Türk Lİrası'ndan 15,51 Türk Lirası'na çıkacak. 

Motorinin litre fiyatına en son 2 Şubat tarihinde 32 kuruş zam yapılmıştı. Sektörden kaynaklar, benzine de yarın zam gelmesini bekliyor. 

MOTORİNE BİR YILDA YÜZDE 134 ZAM

Sözcü'de yer alan habere göre; 7 Şubat 2021 tarihinde 6,59 TL olan İstanbul’da motorinin litre fiyatı, bu gece 15,40 Türk Lirası'na çıkacak. Bir senelik zam oranı yüzde 134’e ulaşacak.

Petrol fiyatlarının bir senede 60 dolardan 93 dolara çıkmasının yanı sıra dolar...