27 / 04 / 2024

Benzin ve motorine yeni zam! Dikkat bu geceden itibaren...

Benzin ve motorine yeni zam! Dikkat bu geceden itibaren...

Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş yeni zam geliyor. Yarın da benzine yüklü bir zam yapılması planlanıyor. 



Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru dur durak bilmiyor. Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş zam geleceği belirtiliyor. 

Zam, pompa fiyatlarına yansıyacak ve motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 14,60 Türk Lirası'ndan 15,40 Türk Lirası'na, Ankara’da ve İzmir’de 14,71 Türk Lİrası'ndan 15,51 Türk Lirası'na çıkacak. 

Benzin ve motorine yeni zam! Dikkat bu geceden itibaren...

Motorinin litre fiyatına en son 2 Şubat tarihinde 32 kuruş zam yapılmıştı. Sektörden kaynaklar, benzine de yarın zam gelmesini bekliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön