09 / 05 / 2024

Benzin ve motorine yeni zam! Dikkat bu geceden itibaren...

Benzin ve motorine yeni zam! Dikkat bu geceden itibaren...

Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren yaklaşık 80 kuruş yeni zam geliyor. Yarın da benzine yüklü bir zam yapılması planlanıyor. 



MOTORİNE BİR YILDA YÜZDE 134 ZAM

Sözcü'de yer alan habere göre; 7 Şubat 2021 tarihinde 6,59 TL olan İstanbul’da motorinin litre fiyatı, bu gece 15,40 Türk Lirası'na çıkacak. Bir senelik zam oranı yüzde 134’e ulaşacak.

Benzin ve motorine yeni zam! Dikkat bu geceden itibaren...

Petrol fiyatlarının bir senede 60 dolardan 93 dolara çıkmasının yanı sıra dolar kurunun bu dönemde 7,05 Türk Lirası'ndan 13,55 Türk Lirası'na çıkması, akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. 

Benzin ve motorin zamları durmak bilmiyor! 1 yılda 79 zam!

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

Araba almak isteyenler dikkat! Çip krizinde şok gelişme!

Emeklinin beklediği açıklama geldi! 1.750 TL hesaplara geçiyor!

Kiralık ev arayanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön