29 / 04 / 2024

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Zam geliyor! Akaryakıt fiyatlarında şok artış!

Motorine tekrar zam geliyor. Yeni yapılacak olan zamla birlikte 19 Ocak Çarşamba gününden itibaren motorin fiyatı daha da artacak. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Benzin ve LPG'ye zam yapılacak mı?



Motorin fiyatlarına son bir yıl içerisinde yüzde 100'den fazla artış yapıldı. Yılbaşından sonra ise üst üste yapılan zamlardan sonra artan akaryakıt fiyatları dikkat çekiyor. Benzin, motorin ve LPG otogaz zamlarına bir yenisi daha eklendi. 19 Ocak Çarşamba günü zam kararı açıklanacak...

Haber İnternet'te yer alan habere göre; vatandaşlar motorine ne kadar zam geleceğini merak edip araştırmaya başladı. Peki çarşamba günü motorine ne kadar zam gelecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön