27 / 07 / 2024

Zam üstüne zam yapan zincir marketlere için yeni hamle! Yeni uygulama devreye alınacak

Zam üstüne zam yapan zincir marketlere için yeni hamle! Yeni uygulama devreye alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından zincir marketlerin fahiş fiyat artırımına ilişkin değerlendirme yaptı. İşte tüm detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


ŞOK MARKET'E YÖNELİK YÜKSEK FİYATTAN SATIŞ İDDİASI YALAN ÇIKMIŞTI
Geçtiğimiz gün ŞOK Market sosyal medyada fahiş fiyat iddialarıyla gündeme gelmişti. ŞOK'a yönelik sosyal medyada, piyasada 9,99'a satılan diş macununun indirimli bir şekilde gösterip 25 liraya sattığı iddiası kısa sürede pek çok kişi tarafından paylaşılarak gündem olmuştu. Twitter'da gündem olan iddianın, bir süre sonra gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı. Sosyal medyadaki paylaşımlarda bahsedilen 9,99 TL'lik diş macununun üretimden kalktığı ve dağıtımının durdurulduğu anlaşılırken, aynı ürünün PTT AVM'de 74 liraya satıldığı öğrenilmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön