18 / 05 / 2024

Zamdan onlarda etkilendi! Steam o listeyi paylaştı! 

Zamdan onlarda etkilendi! Steam o listeyi paylaştı! 

Steam oyun platformundaki oyunların zamlanması oyun severlerin bu aralar en canının sıkıldığı şeyler arasında. Popüler oyunlara zam gelmesi Steam'ın gündeme gelmesine neden oldu.



Far Cry 5, 2018 senesinde çıkmış bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, Montana eyaletinde oynanamaktadır ve oyuncu, bir köyü ele geçirmeye çalışan düşmanlarla mücadele etmektedir. Oyun, Far Cry serisinin beşinci oyunudur ve birçok özelliği ile daha önceki oyunlardan farklılık gösterir. Örneğin, oyun içinde açık dünya olanağı sunar ve oyuncu,  istediği gibi hareket edebilir. Ayrıca, oyun içinde birçok değiişik silah ve araç kullanılabilir. Far Cry 5, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için üretilmiştir.

Zamdan onlarda etkilendi! Steam o listeyi paylaştı! 

Watch Dogs 2, 2016 senesinde çıkmış bir açık dünya aksiyon-macera oyunudur. Oyun, San Francisco'da geçmektedir ve oyuncu, bir hacker grubunun üyesi olarak, şehirde bulunan birçok sistemi hackleyerek mücadele etmektedir. Oyun, Watch Dogs serisinin ikinci oyunudur ve oyuncunun hareketlerini daha az sınırlandıran bir yapıya sahiptir. Ayrıca, oyun içinde birçok farklı silah ve araç kullanılabilir. Watch Dogs 2, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştır.

Uzun zamandır çıkması bekleniyordu! Honor Band 7 tanıtıldı... İşte fiyat ve özellikleri

Girişimcilere müjde! Bunu yetiştirirseniz devlet desteği alırsınız

Açık vermeye devam ediyoruz! Rekor seviyeye ulaştı


Geri Dön