30 / 04 / 2024

Ziraat Bankası 10 bin TL veriyor! Başvuru süresi var ama anında tıkır tıkır harcayabileceksiniz

Ziraat Bankası 10 bin TL veriyor! Başvuru süresi var ama anında tıkır tıkır harcayabileceksiniz

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında ihtiyacı olan vatandaşlara 10 bin TL verilecek. İşte detaylar...



İNTERNETE ARACILIĞI İLE DE BAŞVURULABİLECEK

Ziraat Bankası 50.000 TL’ye kadar kredi almak isteyen vatandaşlar için yapmış olduğu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisinden faydalanmalarına imkan sağlanacağı bildirildi. Ancak kredi puanına göre bu kredi tutarı değişebiliyor. Bu noktada vatandaşların kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda başvurularının gerçekleştirerek internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de yapılabileceği paylaşıldı. 

ERTELEME FIRSATI DA MEVCUT

Ziraat Bankası tarafından 50 bin liraya kadar nakit para veriliyor. Başvuru yapan vatandaşlar 3 ay ertelemeli ve 36 ay vade ile kullanılabilecek. Kredi kampanyalarına katılacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda da maaş müşterisi olması istenmektedir. Ziraat Bankası kredi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların şartları uygun olmaları durumunda aynı gün içinde hesaplarına paraların yatacağı bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön