19 / 05 / 2024

Ziraat Bankası bu parayı karşılıksız veriyor! Duyanlar kuyruk oluşturuyor! Bu parayı hemen alın!

Ziraat Bankası bu parayı karşılıksız veriyor! Duyanlar kuyruk oluşturuyor! Bu parayı hemen alın!

Ziraat Bankası, kendi müşterilerine yönelik büyük ses getirecek kampanyanın detaylarını açıkladı. Bu kampanya, nakit ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek. İşte detaylar...



Yapılan açıklamada, Ek Kart kampanyası olarak paylaşılan kampanya detayına göre, Ziraat Bankası'ndan ilk defa ek kart alacak müşterilere müjdeli bir haber verildi. Daha önce ek kart başvurusu olmayan müşterilerin başvuru yapması halinde kampanyadan kazanacağı bonus tutarı belirlendi. 

Ziraat Bankası bu parayı karşılıksız veriyor! Duyanlar kuyruk oluşturuyor! Bu parayı hemen alın!

ZİRAAT BANKASI, KARŞILIKSIZ 300 LİRA DAĞITIYOR

Kamu bankaları arasında her zaman bir adım önde olmayı amaçlayan Ziraat Bankası, her ek kart başvurusu için 100 lira değerinde bonus kazanılacağını vurguladı.  3 ek kart ile sınırlı olan kampanyadan en fazla 300 lira kazanılabileceği vurgulanan kampanyanın detaylarında hediyenin Bankkart Lira hediyesi olarak verileceğini de ifade edildi. Yapılan açıklamada, kampanyanın 12 Ocak - 31 Mart 2023 tarihleri arasında devam edeceği ifade edildi.

Her ek kart başvurusu için 100 lira değerinde Bankkart Lira promosyonu vereceğini müşterilerine duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya katılanlara toplamda 300 lira kazandırmayı hedefliyor. 

Yüksek enflasyon oranları günümüzde insanların cebini yakarken, ek bütçe olarak banka promosyonları ve kampanyaları vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle alım gücü düşenlere özel Ziraat Bankası düzenlediği kampanyayla bir nebze olsun müşterilerinin yanında olmak isterken, öte yandan da yeni kredi kartı satışı yapmış oluyor.

İhtiyacı olan kaçırmasın!  Ziraat Bankası’ndan inanılmaz kredi fırsatı!

Öğrenciler, ay ortasında parasız kalma derdine son! Ziraat Bankası harçlık avans veriyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön