15 / 05 / 2024

Ziraat Bankası resmen coştu. Acil olarak bakın

Ziraat Bankası resmen coştu. Acil olarak bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşların çok işine yarayacak kampanyalar peş peşe duyurulmaya devam ediliyor. Banka tarafından yine çok önemli bir kredi paketinin detayları verildi.



Şehrin keşmekeşinden bunalmış, adım atacak yer olmayan şehirlerden tükenmiş vatandaşlar eşsiz bir fırsat sunuluyor. Ziraat Bankası aynı zamanda 1 milyon TL tutarın genç çiftçi kredisi veriyor. Hatırlayacağınız üzere Banka yetkilisi 500 bin TL açıklamış ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan esprili bir şekilde 1 milyon TL olsun demesiyle genç çiftçi kredisi 1 milyon TL’ye çıkarılmışt

Köye dönüş fırsatları seçimin de ana gündemlerinden bir tanesi. Özellikle İstanbul’daki şişen nüfus hem iktidarın hem muhalefetin konu başlıkları arasında yer alıyor. İstanbul’da yoğunlaşan nüfusun önümüzdeki aylardaki projelerle farklı istihdam ve teşvik yollarıyla düşürülmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili geçtiğimiz aylarda, İstanbul’daki nüfusa dikkat çekmiş ve elini koluna sallayanın yerleşmemesi gerektiğini dile getirmişti.


Geri Dön