15 / 05 / 2024

Ziraat Bankası’dan tüm annelere jest! Anneler Günü’nde Ziraat Bankası hediyesi ile geldi!

Ziraat Bankası’dan tüm annelere jest! Anneler Günü’nde Ziraat Bankası hediyesi ile geldi!

Anneler Günü yaklaşırken, Ziraat Bankası bu özel günü unutmadı. Tüm annelere yeni bir kampanya hazırladı. İşte detaylar!



Anneler Günü'ne az bir zaman kala hediye arayışları hız kazandı. Ziraat Bankası anneleri de unutmadı. 14 Mayıs 2023’de kutlanacak olan Anneler Günü'ne özel kampanya ayrıntıları paylaşıldı. Ziraat Bankası kendi internet sitesi üstünden yapılan açıklama ile 500 TL ve üzeri her alışverişte 50 TL toplamda 250 TL Bankkart lira hediye edeceğini açıkladı. Kampanyanın 15 Mayıs 2023 tarihine kadar da süreceği belirtildi. İşte Ziraat Bankası'ndan Anneler Günü hediyesine dair merak edilenler..

ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI ŞARTLARI!

  • Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama ile kampanyanın 5 Mayıs ile 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr adresi üstünden katılım sağlanabilir.
  • Bankkart Anlaşması olan giyim, aksesuar, kozmetik, kuyum, saat, çiçekçi, küçük ev aletleri, güzellik, bakım merkezleri, kuaför salonları, kafe ya da restoran sektöründeki üye işyerlerinden yapılan harcamaların da bu kampanyaya dahildir.
  • Bankkart POS cihazı ile yapılacak olan bir seferde 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL toplamda ise 250 TL Bankkart Lira hediye edilecek.
  • İşlemlerin Bankkart Anlaşmasına üye olan iş yerleri ve Bankkart POS cihazından yapılması gerekiyor.
  • Aynı gün içinde yapılan harcamalardan sadece ilki kampanya çerçevesinde yer alıyor. Bankkart Liralar kampanya şartlarına uyan müşteriler kartlarına anında yükleme yapılır.
  • Bankkart lira kazanmak isteyen müşterilerin alışveriş yapmadan hemen önce kampanyaya katılmaları gerekiyor. Harcama tutarına Bankkart kredi kartı ve banka kartı özelliği olan kartlardan yapılan işlemler dahil edilir.
  • Kampanya çerçevesinde Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılırken kampanyanın müşteri için olduğu belirtilmiştir. Her müşteri en fazla ise 250 TL bankkart lira kazanabilir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil edilmez.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön