16 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan Anneler Günü'ne özel kampanya! Başvuran hemen faydalanacak! İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan Anneler Günü'ne özel kampanya! Başvuran hemen faydalanacak! İşte detaylar...

Türkiye'nin en köklü kamu bankası Ziraat Bank kampanyalarına devam ediyor. Son olarak Aneleler Gününe özel kampanyasını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin detaylar...



ZİRAAT BANKASI ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI

Kampanya 5 Mayıs ila 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak istenler Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr'den katılım sağlayabilir. Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı giyim, çiçekçi, küçük ev aletleri, aksesuar, kozmetik, kuyumcu, saat, kuaför salonları, güzellik/bakım merkezleri, kafe ve restoransektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde gerçekleştirilecek 500 lira ve üzeri her alışverişe 30 lira, toplamda 120 lira Bankkart Lira desteği sağlanacak.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan yapılması gerekiyor. Sadece e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil edilmeyecek.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların talnızca ilki kampanyaya dahil edilecek. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına hemen yüklenecek.

Ziraat Bankası ndan Anneler Günü ne özel kampanya! Başvuran hemen faydalanacak! İşte detaylar...

KAMPANYA İÇİN BAŞVURU YAPILMASI GEREKİYOR!

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmiyor. Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak. Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin ya da taksitli yapılabilecek.

Kampanya müşteri bazı olurken bir müşteri en fazla 120 lira Bankkart Lira kazanabilecek. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil edilmeyecek.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından gerçekleştirilebilir. İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek. Kampanya döneminde gerçekleştirilen işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacak.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

Borsada yabancı yatırımcı satışta! Son 5 yılda yabancı 13 milyar liralık hisse sattı!

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!


Geri Dön