10 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde... Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var... Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar için Türk Telekom'un özel kampanyası başladı. İşte ayrıntılar...



Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, Ziraat Bankası'ndan maaşlarını alan müşteri olduklarını belgelemeleri gerekmektedir. Başvurular, emeklilerin kimlikleriyle birlikte en yakın Türk Telekom bayisine yapılabilir. Başvurunun ardından Ziraat Bankası tarafından yapılan kontrollerin ardından emekliler, özel tarifeden yararlanmaya başlayabilecekler.

Tarife kapsamında sunulan dakika, SMS ve internet hakkının tükenmesi durumunda, kullanıcılar aşım ücreti ödemeden hizmeti kullanmaya devam edebilecekler. Ayrıca, kampanyaya katılan müşterilerin 12 ay boyunca taahhüt vermesi gerekmektedir. 12. ayın sonunda müşteriler, taahhütlerini yenileyerek kampanyadan faydalanmaya devam edebilecekler.

Ziraat Bankası ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

Bu kampanya ile Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alanlar, Türk Telekom'un kaliteli iletişim hizmetlerinden uygun fiyatlarla yararlanabilecekler. Hem konuşma, SMS hem de internet ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Kampanyanın başvuru koşullarını sağlayan emekliler, en yakın Türk Telekom bayisine başvurarak hemen avantajlı tarifeden faydalanmaya başlayabilirler.

Ziraat Bankası ve Türk Telekom, kampanyaya ilişkin her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutuyor. Bu nedenle, emeklilerin kampanya koşullarını dikkatlice incelemeleri önemlidir.

Ziraat Bankası ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Promosyon ödemesi miktarları, emekli aylığı tutarına göre belirlenmiştir. Buna göre, emekli aylığı 3.500 TL'nin altında olan müşterilere 3.000 TL, 3.500 TL ila 7.500 TL arasında olan müşterilere 3.500 TL, 7.500 TL ila 10.000 TL arasında olan müşterilere 4.500 TL ve 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara ise 5.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler için promosyon tutarı, maaş tutarları toplamına göre hesaplanacaktır. Başvuruların alınmasının ardından, önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Ziraat Bankası'nın promosyon ödemesine ilişkin detaylı bilgi almak isteyen müşteriler, 0850 220 00 00 numaralı müşteri iletişim merkezi ile iletişime geçebilirler. Ayrıca, şubeler, internet şubesi, Ziraat Mobil uygulama, ATM'ler veya SMS aracılığıyla da başvurularını gerçekleştirebilirler.

Renault Megane Sedan'a 170 bin TL zam! İşte 8 Temmuz 2023 fiyat listesi...
Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl iptal edilir?
Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!
11 il için turuncu kodlu uyarı verildi! Çok acilen buraya bakın!

Geri Dön