07 / 05 / 2024

Ziraat Bankası’ndan M Oil'de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası! Geç kalmayın 15 Şubat’ta bitiyor!

Ziraat Bankası’ndan M Oil'de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası! Geç kalmayın 15 Şubat’ta bitiyor!

Ziraat Bankası, TotalEnergies istasyonlarından sonra M Oil'de de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası başlattı. Yeni yılda başlayan kampanya 15 Şubat’ta sona eriyor. İşte kampanyanın detayları…



ZİRAAT BANKASI M OİL KAMPANYA KOŞULLARI NEDİR?

75 TL Bankkart Lira, 1 Ocak-15 Şubat 2023 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ya da tek seferde yapılacak 300 Türk Lirası ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz alışverişinde geçerli olacak.

Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanıyor. SMS ile katılım için MOIL yazıp 4757'ye Bankaya kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonundan SMS gönderilmeli. KKTCell operatörlerine ait Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaralarından ise 905327524757'ye SMS göndermesi gerekiyor. SMS gönderimleri ücretsiz olacak.

Ziraat Bankası’ndan M Oil de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası! Geç kalmayın 15 Şubat’ta bitiyor!

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında ve Bankkart POS'undan yapılması gerekiyor. Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liraları 22 Şubat 2023 tarihinde yüklenecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 20 Mart’a kadar Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde geçerli olacak. 20 Mart 2023 tarihine kadar kullanılmayan Bankkart Liralar 21 Mart 2023 tarihinde silinecek.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı ile kampanyadan faydalanabiliyor.

Ayrıntılar için: www.bankkart.com.tr

Benzin, motorin, LPG fiyatları şaşkına çevirdi! Akaryakıtta son dakika! Opet, BP, PO, Total 3 Ocak 2022 fiyat listesi

Ziraat Bankası’ndan TotalEnergies'te akaryakıt alımında anında 75 TL indirim kampanyası!


Geri Dön