17 / 05 / 2024

Ziraat Bankası’ndan sürpriz duyuru! Alışveriş yapan 1500 lira indirim kazanacak! Zaman daralıyor!

Ziraat Bankası’ndan sürpriz duyuru! Alışveriş yapan 1500 lira indirim kazanacak! Zaman daralıyor!

Türkiye’nin en büyük kamı bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yılın kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 1500 lira indirim verileceğini açıklayan banka, müşterilerine bayramı erken yaşattı.



Kampanya çerçevesinde, Bankkart ve Bankkart Genç sahipleri aynı zamanda, Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliğiyle kampanya dahil olma imkanına sahip oldu. Söz konusu kampanya koşullarını sağlayan her müşterinin sepette 1500 liralık indirim hakkı kazanma fırsatı bulunuyor.

 Ziraat Bankası’ndan sürpriz duyuru! Alışveriş yapan 1500 lira indirim kazanacak! Zaman daralıyor!

ZİRAAT BANKASI İNDİRİM ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası 1500 lira indirim fırsatından faydalanmak için katılım koşulları şöyle:

Ziraat Bankası 1500 lira indirim kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr’den ya da SMS aracılığıyla kampanyaya katılabilecekler. SMS ile kampanyaya katılmak için başvuru yapmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri cep telefonlarından SMS ile TROY yazıp 4757’ye bankada kayıtlı bulunan numara üzerinden söz konusu kampanyaya katılabilir.

İndirim fırsatı için başvuruda bulunan müşteriler, 4457’ye gönderdikleri SMS sonrasında indirim kodu cep telefonuna SMS olarak gönderilecek. Ziraat Bankası tarafından tanımlanan kampanya, yalnızca troyestore.com ve Troy mağazalarında geçerli olacağı ifade edildi. Söz konusu kampanyaya yalnızca asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ya da sanal kartlarla gerçekleştirilen hiçbir harcama esas kart sahibinin harcamalarına dahil edilmeyeceği banka tarafından paylaşıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Uzman isim açıkladı: Konut fiyatları düşecek mi?

Altın uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin öyle kehanetlerde bulundu ki! Duyanın ağzı açık kaldı!

Emekliler dikkat! İkramiye farkı ödemesinde devrim niteliğinde karar! SGK, çok konuşulacak çalışmayı başlattı!


Geri Dön