17 / 05 / 2024

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO Levent arsasının değerini resmen açıkladı. Peki  Levent arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Ziraat GYO Levent arsası, boş durumda ve mimari projesi, ruhsat belgesi, yapı kullanma izin belgesi ve kat irtifakı projesine sahip değil. Büyükdere Caddesi üzerinden Zincirlikuyu-Maslak istikametinde devam edildiğinde Levent Metro İstasyonu yanında konumlu Kanyon AVM’yi geçtikten sonra solda konumlanan Ziraat GYO Levent arsasının yakın çevresinde, Kanyon AVM, Metrocity AVM, Özdilek AVM, Safire AVM, İş Bankası Kuleleri, ve birçok ticari bina bulunuyor. 

Ziraat GYO Levent arsasının büyüklüğü 6 bin 298 metrekare olarak açıklandı. parselin yola yaklaşık 34 metre cephesi ve ortalama 202 metre derinliği bulunuyor. Büyükdere Caddesi cepheli olan arsa, hafif eğimli bir arazi yapısına sahip ve terki bulunmuyor. 

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Değerleme konusu taşınmaz ilçenin yüksek ticari potansiyeline sahip Büyükdere caddesine cepheli olması ile ön plana çıkıyor. Cadde üzerinde ticari faaliyet kolları çeşitli olup, kurumsal firmaların çokça yer aldığı, zemin katların AVM’lerde dükkan, ticari binalar ofis ve lobi olarak kullanıldığı, normal katların daha çok ofis, kısmen az sayıda konut niteliğinde rezidansların bulunduğu belirlendi.   Ziraat GYO Levent arsasının adresi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No:207 olarak geçiyor. Değerleme konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılan resmi kurum, piyasa ve mahal araştırmaları sonucu parsel üzerinde mevcut imar durumuna uygun bir ofis projesi geliştirilmesinin en iyi kullanım olacağı kanaatine varıldı. 

Ziraat GYO Levent arsasının 2022 değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Levent arsasının 28 Aralık 2022 tarihi itibarıyla KDV hariç satış değeri 900 milyon Türk Lirası, KDV dahil satış değeri ise 972 milyon Türk Lirası olarak belirlendi.

Değerleme raporu için tıklayın

İFM Ziraat Kuleleri'nin 2022 değeri açıklandı! 

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

 


Geri Dön