02 / 10 / 2024

Ziraat müşterilerinin son ama son 3 günü kaldı! Bu habere bakmadan bilgisayarı kapatmayın

 Ziraat müşterilerinin son ama son 3 günü kaldı! Bu habere bakmadan bilgisayarı kapatmayın

Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren bir kampanyanın son tarihi hakkında duyuru yapıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların son tarihe kadar harekete geçmesi gerektiği belirtildi.




Ziraat Bankası yaptığı kampanyalarla öne çıkmayı başarmaya devam ediyor. Resmi web sayfası üzerinden çeşitli sektörler için kampanya yapan banka bir kampanya için son çağrıda bulundu. Taksitli işlem kullananları yakından ilgilendiren kampanyanın detayları haberimizde..

Banka, resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında Gürgençler’de taksitli işlemlerden yararlanmak isteyenlerin son 6 günü kaldığı açıklandı. 3 Ağustos 2022 tarihinde başlayan kampanya 6 gün sonra yani 25 Ocak 2023 tarihinde devam edecek.

25 OCAK KAMPANYA İÇİN SON TARİH

Elektronik sektöründe geçerli olacak bu kampanyaya katılanlara +3 taksit ve 2 ay erteleme imkanı sunulacak. Ziraat yaptığı açıklamasında, “25 Ocak 2023 tarihine kadar Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile Gürgençler’de taksitli işlemlerde +3 taksit ve 2 ay erteleme fırsatı sunulacaktır.


Geri Dön