27 / 04 / 2024

Zorlu Center Eylül ayı içinde açılıyor!

Zorlu Center Eylül ayı içinde açılıyor!

5 milyar dolarlık değeriyle kamu projeleri de dahil olmak üzere en yüksek maliyetli projelerin arasında yer alan Zorlu Center projesi, Eylül'de İstanbul'daki açılışını yapmayı planlıyor..



Türkiye'nin en çok konuşulan projesi olan Zorlu Center eylül sonunda açılıyor. Birçok anlamda rekorları elinde bulunduran proje 7 yıllık sürecin sonunda arsa dahil 2.5 milyar dolarlık maliyetiyle hayata geçirildi. Ahmet Nazif Zorlu tarafından 2007 yılında 800 milyon dolara arsası satın alınan Zorlu Center projesi gün saymaya başladı. 

Bu ay sonunda, sessiz sakin bir şekilde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Zorlu Center, birçok alanda Türkiye'nin gayrimenkul literatürüne girmeyi başardı. 


AVM, rezidans, otel, ofis ve gösteri merkezinden oluşan projenin sadece arsasına verilen 800 milyon dolar, tek bir kalemde satılan en pahalı arsa özelliğini hala korurken, proje toplam 2.5 milyar dolarlık değeriyle de kamu projeleri de dahil olmak üzere en yüksek maliyetli projelerin arasında yer alıyor. 


HAZIRLIKLAR TAM GAZ 


Yıllardır Türkiye'nin en çok konulşulan projesi olmayı başaran Zorlu Center'ın her aşamasını en ince ayrıntısına kadar takip eden Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even de, çok uzun süren çalışmaların ardından projenin açılışını bu ayın sonunda yapacaklarını açıkladı. Bunun gösterişli bir açılış olmayacağını ifade eden Mehmet Even, "Hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. 26 Eylül'de ilk ziyaretçilerimizi ağırlamayı planlıyoruz ama bir gün önce ya da 2 gün sonra da olabilir" diye konuştu. 


Günboyu


Geri Dön