13 / 05 / 2024

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında? 

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında? 

Vergi borcu cezaları siliniyor, taksitli ödeme dönemi geliyor, trafik ceza puanları kaldırılıyor. Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını duyurdu.



TRAFİK CEZA PUANLARI SİLİNECEK!

Bazı trafik ceza puanlarının silineceği bilgisini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bazı trafik ceza puanları ile ilgili bir müjdeyi sizlere aktarmak istiyorum. Yapılacak düzenleme ile sürücülerin uyuşturucu, alkol, yaralanmalı ve ölümlü kaza, drift ve aday sürücülük halleri dışındaki ihlallerinden kaynaklanan ceza puanlarını siliyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ayrıca, 10 bine yakın ehliyetin iade edileceğini ve 2,5 milyon sürücünün de ceza puanının silineceğini açıklayarak sürecin hayırlı olmasını diledi. 

Erdoğan, ayrıca Türkiye'nin karayolu altyapısını, köprüler, tüneller ve bölünmüş yollarla, konforlu, hızlı, ve güvenli yolculuğa uygun hale getirdiklerini vurguladı ve bu sayede ölümlü trafik kazalarını neredeyse yarı yarıya azalma sağladıklarını dile getirdi.

Kısacası sürücülerin alkol, uyuşturucu, ölümlü ve yaralanmalı kaza, drift ve aday sürücülük halleri dışında kalan ihlallerinden doğan ceza puanları silinecek. Bu düzenleme sayesinde 2,5 milyon sürücünün ceza puanları silinecek ve 10 bine yakın ehliyet iade edilmiş olacak.

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Fark hesaplandı! Maaşları 22 bin 921 TL'ye yükselecek! İşte o meslek grupları...

Görüşmeler tamamlandı! Maaşlara yüzde 34 ek zam! 180 bin kişiyi etkiliyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön