05 / 05 / 2024

100 üründe fiyat dondurma kararı! Zincir marketler duyurdu!

100 üründe fiyat dondurma kararı! Zincir marketler duyurdu!

Gıda enflasyonunun her geçen gün artması insanların zor günler geçirmesine sebep oluyor. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa genelinde enflasyon rakamları son senelerin en yüksek seviyelerine ulaşmış durumda.



TÜRKİYE’DE DE FAALİYETLERİ VAR!

Tuhaf olan kısmın, bu zincir marketin Türkiye'de de faliyetleri olduğunu söyleyen Ağaoğlu, Türkiye'de de vatandaşın beklenti içinde olduğunu belirtti. Ağaoğlu, Belçika'da artan enflasyona karşı özel sektörden güçlü bir firmanın destek verdiğini, Türkiye'de ise en alttaki vatandaştan en üsteki yöneticiye kadar çağrılar yaptığını söyledi. Devletin aldığı KDV oranının yüzde 8'den 1'e düşürüldüğünü hatırlatan Ağaoğlu, indirimin ardından temizlik ürünlerinde de KDV oranın aşağı çekildiğini belirterek Türkiye'deki bu hamle sonrası diğer ülkelerin de harekete geçtiğini ifade ederek bu yüzden herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekti.

"TÜKETİCİ GÜVENİ ARTACAK"

Ağaoğlu, aynı uygulamanın Türkiye'de olmasıyla birlikte ürünlerin fiyatının sene sonuna kadar aynı kalacağı için tüketici güveninin de yükseleceğini söyledi. Fiyatlardaki dondurma uygulamasının psikolojik etkisinin olacağını söyleyen Ağaoğlu; ülkenin, satıcının, alıcının rahatlatacağını belirtti ve aynı uygulamayı Türkiye'deki marketlerden de beklediğini bildirdi.

Bitcoin resmen çakıldı: Tam yüzde 10..

Gözler yeni zamda: 7500 TL detayı! Asgari ücret için 3 formül!

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!


Geri Dön