07 / 05 / 2024

1999, 2000 ve 2008 sigorta girişi olanlar için erken emeklilik formülü

1999, 2000 ve 2008 sigorta girişi olanlar için erken emeklilik formülü

Erken emekli olmanın yollarını arayanlara müjde verildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte emekli olma yaşı indirildi. Yeni emeklilik sistemiyle ilgili talimatlar uygulamaya sokuldu. İşte tüm detaylar...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’na emeklilik düzenlemesiyle ilgili gerekli talimatları uygulamaya koydu.

Buna göre 8 Eylül 1999 ile 2008 yılları arasında sigorta girişi olan vatandaşlara kademeli emeklilik formülü yolda. Kademeli emeklilik ile erken emekli olma imkanı gündeme düştü. Bu konudaki çalışmalara seçimden sonra hızlandırılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön